Pretraga

10.00 KM
Čaj za mršavljenje ČANG ŠLANG

Ljepota i zdravlje
Objavljeno 3 sedmica prije
55 pregleda

10.00 KM
Čaj za mršavljenje ČANG ŠLANG

Ljepota i zdravlje
Objavljeno 3 sedmica prije
55 pregleda

Opis oglasa

Osim što pruža izvanredne rezultate kod mršavljenja, čaj ČANG ŠLANG poboljšava probavu, raspoloženje, a mnogo je ljudi koji svjedoče da su riješili probleme sa nesanicom tokom pijenja ovog čaja. Proizvod je 100% hrana i konzumira se bez pauze. Redovnim pijenjem jednom ili dva puta na dan nema povratka suvišnih kilograma (jojo efekt). Nema štetnih posljedica po organizam, a postiže iste rezultate ako se pije i hladan. Jedini je proizvod koji je hrana a daje tako dobre rezultate. Kutija ČANG ŠLANGA sadrži 40 vrećica, a po njegovom pijenju ne osjećate težinu niti druge neugodnosti, jer ste pili ČANG ŠLANG čaj sa tradicijom preko 1700 godina. Za gubljenje težine dovoljno je da svaki dan prije SVAKOG obroka popijete jednu šoljicu od 3-4 dl ovog čaja i problemi sa težinom su riješeni!

ČANG ŠLANG djeluje na principu regulacije cjelokupnog metabolizma, a ne na principu umjetnog zasićenja. U prvoj fazi regulira tlak, normalizira šećer u krvi i probavu. U drugoj fazi postupno opada težina konzumenta, ali korisnik ne osjeća vrtoglavicu i nemoć, jer sastojci ČANG ŠLANGA su već aktivni i nadoknađuju svojim sastojcima gubitak kalorija konzumenta. Pauze u pijenju čaja treba obavezno izbjegavati jer je ovaj čaj 100% hrana i dužim konzumiranjem ima pozitivniji efekat na organizam.

Više detalja i o mogućnostima narudžbe saznajte na web portalu: https://misterdzirlo.info/
Email: infodzirlo@gmail.com
Telefon: 385919716400 (gsm, Viber, WhatsApp)

Ishak Dzirlo profil

Ishak Dzirlo
Ishak Dzirlo Registrovan prije 6+ mjeseci Zadnji puta online 3 sedmica prije
Opis prodavca Prodavac nije ostavio opis Aleja lipa 65, 71000, Sarajevo, Sarajevo, Federation of B&H, Bosnia and Herzegovina

Kontaktiraj Ishak Dzirlo (prodavca)

  Čaj za mršavljenje ČANG ŠLANG - 1
  Čaj za mršavljenje ČANG ŠLANG
  10.00 KM

  Da se zaštitimo od zabranjenih aktivnosti, mi ćemo provjeriti vaše poruke, prije nego primalac dobije iste, ili ćemo ih blokirati, ako bude potrebno.

  Drugi oglasi ovog prodavca

  Komentari

  Nema komentara, budite prvi sa vašim komentarom!
  Dodaj komentar

  Detalji o prodavcu Detalji

  Ishak Dzirlo
  Ishak Dzirlo
  2 aktivnih oglasa
  Ne-profesionalni prodavac
  Registrovan prije 6+ mjeseci
  Zadnji puta online 3 sedmica prije
  Kontakt Svi oglasi

  Mjesto oglasa

  Aleja Lipa 65, 71000, Sarajevo, Federation of B&H, Bosnia and Herzegovina
  43.84864, 18.35644

  Budi siguran!

  Nikada ne plaćajte unaprijed bez da ste prethodno vidjeli prodavca. Ni jedan ozbiljan prodavac neće tražiti novce unaprijed, prije nego što se sretnete i vi pregledate ponudu. Ako dobijete email sa slikom ličnih dokumenata to ne znači da ste utvrdili identitet prodavca. Platite kada se sretnete i vidite šta kupujete i u kakvom je stanju artikal.
  Čaj za mršavljenje ČANG ŠLANG Čaj za mršavljenje ČANG ŠLANG
  10.00 KM Čaj za mršavljenje ČANG ŠLANG od Ishak Dzirlo